×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اطلاعیه ها

امروز : یکشنبه, ۱۸ شهریور , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Sunday, 8 September , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
پالایشگاه اصفهان نخستین پالایشگاه کشور دراستفاده از فناوری VRدر فرایند یادگیری است

مدیر اداره آموزش وتعالی منابع انسانی هلدینگ پتروپالایش اصفهان، درباره به کارگیری فناوری های نوین و نوظهور در فرایند یادگیری این شرکت در گفتگو با خبرنگار واحد رسانه روابط عمومی و بین الملل هلدینگ پترو پالایش اصفهان گفت:پیرو دستور دکتر محسن قدیری، مدیرعامل محترم شرکت در سال ۱۴۰۱ مبنی بر استفاده از فناوری نوین در فرآیند آموزش، “پروژه استفاده از فناوری واقعیت مجازی” با هدف ارتقاء سطح کیفی آموزش‌های فنی-تخصصی در دستور کار قرار گرفت.

به گزارش واحد رسانه روابط عمومی وبین الملل هلدینگ پتروپالایش اصفهان، دکتر فرشته مشهدی افزود:واقعیت مجازی (VR: Vrtual Reality) کاربر را با استفاده از هدست مخصوص به دنیایی هدایت می‌کند که در آن می تواند با تجهیزات گوناگون فعالیت‌های بسیاری انجام دهد. واقعیت افزوده (AR: Augmented Reality) برخلاف واقعیت مجازی، ارتباط کاربر را با دنیای واقعی قطع نمی‌کند و همزمان می‌تواند اطلاعات یا تفاسیر بیشتری از دنیای واقعی که در آن هستیم به کاربر ارائه کند. این تکنولوژی صرفاً منوط به تجهیز مخصوص به خود نیست و می‌توان با گوشی موبایل یا تبلت هم از آن استفاده نمود.

وی تاکید کرد:از این تکنولوژی‌های تقریباً نوظهور در سراسر دنیا استفاده‌های بی‌شماری در صنایع و علوم مختلف می‌شود. صنایع نظامی و علوم پزشکی تا کنون بیشترین استفاده را داشته و در صنعت و خصوصا در آموزش صنایع بسیار پرکاربرد است.

دکتر مشهدی، با اشاره به اینکه برای استفاده ازاین فناوری اداره آموزش و تعالی منابع انسانی هلدینگ پترو پالایش اصفهان مراحل زیادی راطی نموده است افزود:تشکیل کارگروهی متشکل از ادارات آموزش، حراست، فناوری اطلاعات و ارتباطات،انتخاب یک دوره آموزشی برای تولید محتوا به صورت پایلوت، اولین و مهمترین موضوع مهم در این پروژه انتخاب دوره بود که پس از برگزاری جلسات مشترک با مدرسین داخلی دوره‌های آموزشی شرکت، دوره “آشنایی و تعمیرات پمپ ” انتخاب گردید.

وی درباره انتخاب هدست VR و تعیین مشخصات آن برای خرید توضیح داد: چندین نمونه هدست واقعیت مجازی در دنیا برای این تکنولوژی وجود دارد که با توجه به دوره آموزشی پایلوت، هدست نوع Quest2 انتخاب و برای خرید آن اقدام شد.

وی در رابطه با تشکیل کارگروه تولید محتوا،گفت:با توجه به دوره آموزشی انتخابی، آقایان اقبال علیدادی، امید مایلی، حمید کریمی و محمدجواد شکوری به عنوان اعضای فنی کارگروه وظیفه ارائه اطلاعات فنی به پیمانکار را عهده‌دار شدند.

مدیر اداره آموزش وتعالی منابع انسانی هلدینگ پترو پالایش اصفهان درباره شناسایی پیمانکار مجرب برای تولید نرم‌افزار گفت: به دلیل نوظهور بودن این فناوری در کشور، پس از بررسی‌های بسیار زیاد ، ۶ پیمانکار در این زمینه شناسایی شد که عمدتاً نمونه سوابق ایشان غیر صنعتی و اکثراً در زمینه معماری بود. از بین آن‌ها “شرکت منشور فناوری آریان” انتخاب شد.

دکتر مشهدی پیرامون تولید محتوابرای این فناوری گفت: طی ۴ فاز تعریف و آغاز و اجرا شد. مرحله تدوین سند نیازمندی های محصول (PRD: Product Requirement document) به عنوان اولین فاز و مدل‌ساز‌‌ی و شبیه‌ساز‌ی بر اساس سند PRD به عنوان دومین فاز و رفتاربخشی یا القای هوش مصنوعی نیز به عنوان سومین فاز اجرا شد. در فاز چهارم با مشارکت کارگروه تولید محتوا، نواقص نرم‌افزار طراحی شده شناسایی و توسط پیمانکار رفع گردید.

وی با اشاره به اینکه رونمایی از محتوای تولید شده در چهارمین همایش تجلیل از مدرسان در اردیبهشت ۱۴۰۱ بود افزود: بهره‌برداری و استفاده از محتوای تولید شده به عنوان تکمیل‌کننده دوره تئوری “آشنایی پمپ” خواهد بود و فراگیران پس از کسب دانش تئوری در کلاس می‌توانند قبل از مراجعه به محل کار عملیات، هدست‌ها را بر چشم بگذارند و یک‌بار به صورت مجازی وارد فضای کاری شوند.

Print Friendly, PDF & Email

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.