×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اطلاعیه ها

امروز : دوشنبه, ۲۶ شهریور , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Monday, 16 September , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
استقرار سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی بر اساس استاندارد بین‌المللی ISO 22000 در مجموعه آبزیان مهتاب گروه وطن‌زرین

استاندارد بین‌المللی ISO 22000 به همراه سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی (HACCP)، نقاط حساس در فرآیند تولید مواد غذایی را که ممکن است به آلودگی‌های بیولوژیکی، شیمیایی و فیزیکی منجر شوند، شناسایی کرده و راه‌حل‌های موثری برای ایمن‌سازی آنها ارائه می‌دهد.

استاندارد HACCP توسط سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) پس از موفقیت در تأمین غذای ایمن برای فضانوردان ناسا در سپتامبر ۱۹۷۲، به عنوان استانداردی برای تمامی صنایع غذایی معرفی شد. پس از تأیید این سیستم توسط کمیسیون کدکس، که یک کمیسیون مشترک بین سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد (FAO) و سازمان بهداشت جهانی (WHO) است، در سال ۱۹۹۳، این رویکرد در بسیاری از کشورهای اروپایی و آمریکایی به کار گرفته شد و به استانداردی جهانی تبدیل گشت.

کسب گواهینامه‌های معتبر ISO 22000 و HACCP مسیر را برای ورود گسترده محصولات تولیدی مجموعه آبزیان مهتاب به بازارهای جهانی هموار می‌سازد.

این دستاورد، نشانه‌ای از توانمندی، تعهد و تلاش همگانی گروه وطن‌زرین برای دستیابی به بالاترین استانداردهای کیفیت و ایمنی در صنعت مواد غذایی است و ما همچنان مصمم به حفظ و ارتقاء این استانداردها خواهیم بود.

Print Friendly, PDF & Email

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.